Kuhinje Dan Kuchen

Ta linija izdelkov združuje veliko pasovno širino DAN kuhinj. Poleg naši trajnih izdelkov nastajajo novi kuhinjski modeli, ki temeljijo na novih oblikovalskih trendih, vrhunskih barvah, materialih in kombinacijah. Skrbno izbrani les, barve in materiali zagotavljajo nešteto lepih kombinacij. Ustvarite svoj osebni DAN.
Kuhinje Scala

Visok razred Dan kuhinj, nam prinaša kuhinje  na prestižni ravni. Scala postavlja kuhinjsko arhitekturo na novo lestvico in je čas pred nami. Orientira se  na moderno arhitekturo, s poudarkom na integriranem bivanju. Scala dizajn linija omogoča pametno in logično prevajanje na drugih življenjskih področjih. Tej kuhinji sledijo visoko kakovostni materiali, sodobne tehnologije in strast za estetiko in oblikovanje. Seveda se Scala povezuje s sodobno komunikacijsko tehnologijo in tehnično izpopolnjenostjo z umom in enostavnostjo.
Kuhinje Luxdan

Luxdan vključuje bogato zbirko izdelkov za DAN kuhinjski studio. Na veliko različnih načinov so še posebej predstavljeni DAN tipični modeli. Novih izdelki in brezčasne klasike z brezkompromisno kakovostjo iz Avstrije, omogočajo individualne kuhinjske sanje. Izpolnite svoje sanje z DAN kuhinjo.
Kuhinje you&me

You&me kuhinje se predstavljajo simpatično, inovativno in tudi igrivo v običajnih in majhnih prostorih. Te kuhinje prepričajo s pametnim načrtovanjem, z avstrijsko kakovostno izdelavo in z odlično ceno in zmogljivostjo. V you&me DAN kuhinji boste  kuhali in pekli s srcem. Do tega nas pripelje kuhinja  You&me  s premišljeno rabo prostora in pozornostjo do detajlov. Nekateri trdijo, da v You&me kuhinji nekoliko pogosteje sije sonce, kot v drugih.
Oglasite se v našem salonu kuhinj in z veseljem bomo našli pravo rešitev za vas!

DAN KüCHEN - Partizanska ulica 56, 5000 Nova Gorica, Tel.: +386 (0)8 20 55 404

Samuel Pušnik s.p.
Partizanska ulica 56
5000 Nova Gorica
Tel.: +386 8 20 55 404
Tel.: +386 41 313 146
Tel.: +386 31 552 067
E-mail: info@dankuchen.net

Pon - Pet: 9:00 - 19:00
Sobota: 9:00 - 13:00
Nedelje in prazniki Zaprto

Kuhinje
Jedilnice
Gospodinjski aparati

Odprodaja razstavnih eksponatov

Brezplačen 3D izris

Vsi katalogi